Tak To Ban! |
Witam chciałbym się odnieść do mego bana na MineWorld jak to zacząć HMmmm.... no wczoraj se pograłem jak każdy gracz pobiegałem po kopalni zbierałem diamenty, żelazo, złoto no i oczywiście węgiel no więc dziś wchodzę żeby poprawić wnętrze domku mojego kolegi i oczywiście byłem w diamentowym secie i nagle tepa się do mnie administrator albo technik ch** wie i więc macha łapką patrze się na niego dobra ch** odwracam się i buduje dalej i tu nagle ban za X-ray ja zdziwiony myśle sobie za co to ? dobra robie konto na forum jak to zwykły użytkownik i oto jestem
![]()
Napisz odwołanie według wzoru -> https://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=3
I radze nie uzywać wuglaryzmów
Radzę po pierwsze zmienić ton i jakość słownictwa napisanego odwołania jak również napisać go poprawnie do wzoru.
![]()
Odwołanie nie jest napisane według wzoru, więc radzę to poprawić. Ale według mnie za zachowanie które teraz pokazałeś(nawet jeśli ban za x-rey zostanie zdjęty) powinieneś dostać kilka dni odpoczynku na zmniejszenie emocji
Za to ja proponuję przestać się ośmieszać, bo szanse na UB po tym zachowaniu są znikome.
![]()
Wszyscy powyżej: zły dział. To nie "Poradniki" albo "Propozycje" tylko "Odwołania" ;)
Pomijając to, że powinieneś dostać bana na forum za nick i zachowanie ten screen mówi sam za siebie:
![]() ![]()
Więc chcesz mi powiedzieć że po otrzymaniu bana od przeproszenia/wyjaśnienia sytuacji wolisz wyzywać administracje? brzmi jak słaby plan na UB
"Jest tylko jeden sposób na walkę z plagą, Izoluj i czekaj aż zniknie"
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |