blackqueen138(podanie) |
1.NICK W GRZE : blackqueen138
2.WIEK: rocznikowo 15 3.STAŻ NA SERWERZE: od 08.2019 4.CZAS, KTÓRY DZIENNIE MOŻESZ POŚWIĘCAĆ SERWEROWI : 7 godzin 5.CZY JESTEŚ W STANIE POŚWIĘCAĆ CZAS SERWEROWI W PIĄTKOWE WIECZORY: zdecydowanie tak 6.OTRZYMANE NA SERWERZE KARY : brak (tylko wyrzucenie :bez takich ) 7.DŁUGOŚĆ GRY W MINECRAFT: od około 2018 r 8.CZY PEŁNIŁEŚ JAKĄŚ FUNKCJE NA INNYM SERWERZE: niestety nie 9.CZY POSIADASZ KONTO NA SERWISIE DISCORD: tak 10.OBECNI ADMINISTRATORZY: MiroTcz Ladykotka Animekowa N_Thinker OBECNI SUPERMODERATORZY Damonte Naten_13 11.OBOWIĄZKI ADMINISTRACJI Pomoc graczom Aktywność na kazdym podserwerze Znajomośc pluginow serwera Znajomość komend serwera Pilnowanie chatu Odciązanie wyższej rangi czlonkow administracji informowanie czlonkow administracji wyzszej rangi o problemach technicznych 12.CZY ZNASZ JAKIEŚ BŁEDY/BUGI SERWERA : nie 13.GDZIE ZNAJDUJE SIE REGULAMIN? na serwerze /regulamin i pod danym linkiem 14.DLACZEGO WŁASNIE TY Ponieważ mimo mojego wieku uważam ze jestem odpowiedzialna za to co robie i za innych , potrafie kontrolować siebie aby sytuacje nie wychodziły za daleko chociąż nie gram zbyt dlugo w minecrafta to potrafie wiele znajomość moich komend nie jest za duża ale z chęcia włożylabym duzo w pracy w to zeby było jak najlepiej. 15.OPISZ SIEBIE: Mam na imię Ania chodzę do 8 klasy jestem zazwyczaj zaufaną osoba wśrod innych, moją pasją jest gimnastyka i jazda konna . Pochodzę z woj. Śląskiego . W wolnym czasie uprawiam moją pasje lub gram w gry przeważnie w minecrafta ,spedzam dużo czasu grajac na serwerze mine world budując lub rozwijając sie na nim . Lubie nawiazywac nowe znajomosci nie zawsze wychodzi to dobrze ale nie przejmujmy sie głowa do gory i iśc dalej . w wolnych chwilach nie tylko gram i rozszerzam swoja pasje lecz kocham słuchać muzyki najbardziej bedoesa i smutnych piosenek bardzo mnie to rozluźnia i uspokoja, rownież często czytam wpisy na forum i jestem aktywna na discordzie .Z charakteru jestem bardzo miłą osoba i pomocna kocham sprawiać radość u innych nie zapominając tez o sobie a takze .
Moim zdaniem, nie wyróżniasz się w żaden sposób na chacie, nie jesteś na nim aktywna - a to ważne jeśli chce się zostać KidModem.
Nie znam cię, nie miałem okazji z Tobą grać. Podanie się zlewa, ciężko się mi je czytało. Jestem na NIE.
Jak dla mnie podanie nie jest ładnie napisane, ciężko się czyta, nie jest przejrzyste. Nie ma wypunktowanych treści.
Uważam, że jesteś z nami za krótko, by ubiegać się do wejścia do Administracji. Co do czatu: jesteś mało aktywna, a jak jesteś to tylko w swoim gronie znajomych. Raz czy dwa razy widziałam, że podawałaś komendy dla innych graczy, którzy potrzebowali pomocy. To na plus, jednak za mało. Myślę, że większy staż w kolejnej rekrutacji będzie przychylny. Jak narazie jestem na nie.
Jak już napisali moi przedmówcy... Nie wyróżniasz się na chacie. Szczerze to nigdy Cię nie widziałem. Tylko słyszałem jak ktoś o tobie wspomina, więc jakoś bardzo nie mogę się wypowiedzieć na Twój temat.
Podanie jest jednolite i ciężko się je czyta. Moim zdaniem powinnaś spróbować następnym razem. Jestem na: NIE
Często Cie widzę na serwerze, jesteś osobą kulturalną i miła. Wiek oczywiście na plus jak i liczba godzin które możesz spędzić na serwerze. Aktualnie jest neutralny z przychylniem na TAK
1
Nie wyróżniasz się w grze, dużo osób Cię nie zna. Jeszcze nie widziałam, żebyś pomagała na chacie. Z aktywnością na forum bardzo słabo. Ze względu na to otrzymujesz ode mnie NIE. Popraw kilka rzeczy i spróbuj w następnej rekrutacji - może się uda.
Zacznę od tego iż jak zobaczyłam podanie z tytułem: blackqueen138(podanie) i moja pierwsza myśl: "A kto to jest?"
Niestety z ciężkim sercem przyznam że nie znam Cię jako naszego gracza. Znaczy się gdzieś mi się przewijał na serwerze Twój nick ale jak widać nie utkwił w mojej głowie. Może być to spowodowane iż jesteś z nami około pół roku. Jeśli chodzi o podanie to jest dla mnie słabo czytelne ale to nie jest oczywiście najważniejsze. Twój wiek i czas który możesz poświęcić dla serwera jest jak najbardziej na plus. W tej rekrutacji zostaję neutralna z przechyleniem na nie i proponowałabym spróbować przy następnej kiedy będziesz z nami dłużej i będziesz bardziej rozpoznawalna dla nas.
1
Natalia2588 jeżeli nie przestaniesz pisać bezsensownych "jestem na tak" i "jestem na nie" tylko po to, aby sobie robić posty na forum dostaniesz tu bana
Pokaż bardziej, że Ci zależy (skup się przede wszystkim na powtarzających się w opiniach minusach) i spróbuj w następnej rekrutacji.
Podanie odrzucone |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |