kamilwoje |
Nick w grze:kamilwoje
Wiek: 17 Staż na serwerze (od kiedy grasz): Gram dokładnie od 30 listopada 2016 roku Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: 4-5 godzin Otrzymane na serwerze kary: tylko mute Długość gry w Minecraft:3-4 lata Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Tak pełniłem rolę administratora na serwerze który miał 70-80 graczy niestety serwer upadł Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, Inquisitor4k, N_Thinker Obecni Moderatorzy (wymień):Ladykotka Obecni Czat Moderatorzy (wymień):Animekowa, NewEnforcer, TheZiomej KidModeratorzy: Slou, _Diamentowa_. Budowniczy: _Maci13_ Komendy KidModa/CzatModa: [KidMod] /kick [nick] [powód] /tempmute [nick] [czas] (powód) [CzatModa] /kick [nick] [powód] /tempmute [nick] [czas] [powód] /mute [nick] [powód)] /jail [nick] [czas] [powod] /cc czyli tak zwane czyszczenie czatu Obowiązki KidModa/CzatModa: -Informowanie Administracji o problemach i bugach serwera jeśli oczywiście bedą jakieś -Pomaganie w problemach związanych z serwerem i grą Minecraft -Dostępność dla graczy i Administracji a szczególnie dla graczy -Pilnowanie czatu czyli np jak ktoś reklamuje serwer czy obraża innych Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Nigdy jeszcze nie spotkałem się z jakimś Gdzie znajduje się regulamin: W grze , a dokładnie pod /regulamin Dlaczego właśnie Ty: Dlaczego właśnie Ty:Jestem , miły, kulturalny, pomagam gracza w różnych problemach, jeśli ktoś mówi że nie robię czegoś lub czegoś nie mam w sobie staram się to rozwiązać i aby wszyscy byli z mnie zadowoleni! Opisz siebie (minimum 6 zdań): Jestem miłym i kulturalnym człowiekiem obecnie uczę się w Gdańsku.Uczę się informatyki C++ bardziej programowania niż informatyki trochę ale nie raz lubię też poczytać trochę o nowych technologiach czy nowych np procesorach , grafikach czy inne rzeczy.W grze minecraft odpoczywam od cieżkiego dnia nauki.Planuje studiować w przyszłości programistykę ponieważ bardzo mi to dobrze idzę. I to tyle liczę że was zainsteresowałem, Pozdrawiam!
niestety nie wymieniłeś administratorów,ale jesteś uczciwym człowiekiem więc jestem neutral
Eh...
Administratorzy: MiroTcz, N_Thinker, Inquisitor4k. Moderatorzy: Ladykotka. CzatModeratorzy: TheZiomej, Animekowa, NewEnforcer. KidModeratorzy: Slou, _Diamentowa_. Budowniczy: _Maci13_ :V Zapomniałeś wiele... Nie wiem co dać... Neutral w stronę NIE.
ale ogólnie kamilwoje idzie na zawód który jest dobrze opłacalny i popularny
Pamiętam te sytuacje kiedy to potrafiłeś przeklinać i wyzywać. Wciąż nie wiadomo, do czego jeszcze jesteś zdolny.
Cytat:pomagam gracza w różnych problemachNigdy nie widziałam, żebyś komukolwiek pomógł.. Wgl kiedyś chwaliłeś mi się na msg, że masz własny serwer. Tego nie powinno być u KidModa. Jestem na nie.
Cytat:Eh... Nie wprowadzajcie ludzi w błąd. We wzorze podania jest wyraźnie napisane, by wymienić Moderatorów i CzatModeratorów. Skąd wy bierzecie te "zapomniałeś o kidmodzie, budowniczym..."? Osoba, która pisała wcześniej podanie tym bardziej powinna to wiedzieć. Co do Ciebie kamilwoje, nie widzę byś grał, a przynajmniej nie było cię bardzo długo i nagle pojawiłeś się, by za chwilę pisać podanie. W tym tygodniu spędziłeś 2 godziny. Jak to się ma do zadeklarowanego czasu w podaniu? Nie widzę też byś się wyróżniał na tle innych osób.
(18-02-2017, 11:29 AM)MiroTcz napisał(a):Cytat:Eh... Miro ponieważ miałem dużo nauki w szkolę teraz już nie mam więc mogę poprawić swój czas
Nie znam Cię zbyt dobrze, nie kojarzę praktycznie wcale. Na serwerze widziałam Cię może 3-4 razy, a żebys komuś pomagał - ani razu.
Neutral z przewagą na nie.
Cytat:Miro ponieważ miałem dużo nauki w szkolę teraz już nie mam więc mogę poprawić swój czasW takim razie pokaż to i próbuj przy kolejnej okazji. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |