Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie do Bana

123Adi123
Ban dnia 28.12.2019
Nick osoby karającej : chyba Najcik nie pamiętam już byłem zły na siebie
powód bana : korzystanie z czitów Aristois latanie , bicie kill aura
Chciał bym prosić administracje o rozpatrzenie tego wniosku bo zdaje sobie z tego sprawę że nie powinienem tak robić chciałem przetestować czity na koleżance więc dlatego je zainstalowałem ale je bym odinstalował bo nudzi się gra z nimi.
Chciałbym pograć na tym serverze bo on mi przypadł do gustu Przepraszam za moje zachowanie.
                                                                                                                                                                                                                                                      Pozdrawiam
                                                                                                                                                                                                                                                       123Adi123

https://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=3 wzór do odwolania.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]

(31-12-2019, 11:51 AM)Najcik napisał(a): https://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=3 wzór do odwolania.

123Adi123
Ban dnia 28.12.2019
Nick osoby karającej : chyba Najcik nie pamiętam już byłem zły na siebie
powód bana : korzystanie z czitów Aristois latanie , bicie kill aura
Chciał bym prosić administracje o rozpatrzenie tego wniosku bo zdaje sobie z tego sprawę że nie powinienem tak robić chciałem przetestować czity na koleżance więc dlatego je zainstalowałem ale je bym odinstalował bo nudzi się gra z nimi.
Chciałbym pograć na tym serverze bo on mi przypadł do gustu Przepraszam za moje zachowanie.
                                                                                                                                                                                                                                                      Pozdrawiam
                                                                                                                                                                                                                                                       123Adi123

To ja byłem osobą, która Cię zbanowała.

Używałeś cheatów razem ze swoim kolegą Skyy0, a wspomniana sytuacja w odwołaniu jest bardzo okrojona.

Widziałem, że takowa sytuacja się zdarzyła więcej niż jeden raz, przy jednej mi Ciebie zgłosił zdesperowany gracz, którego długo goniłeś na haxach z prędkością i w końcu wyrwałeś za to bana.

Nie przewiduję unbana, tak samo jak w przypadku Skyy0.

Zamykam.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości