Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwolanie od Bana

1 nick: qualityph
2 data: 26.12.2019
3 powód bana: Nazwa na mieczu lol.
4. Lelouch
5. Dostałem bana od lelouch na ip za to że dostałem bana za nazwę na mieczu i wbiłem na multi konto i napisałem co o nim myślę Płacz ze śmiechuD chore że za takie coś sobie raczej już nie pogram...
Warto dodać że Lelouch chyba mnie nie polubił bo zawsze stoi po stronie każdego tylko nie mnie , gdy ludzie siedzieli sobie na mojej działce 30 min i mnie zabijali i nie dawali mi prowadzić lootboxow powiedział ze to ja źle zrobiłem Płacz ze śmiechu
Pozdrawiam Natena i Miro ,z nimi nigdy nie miałem problemu, ale jak widać :Smutek  chyba nie przypadłem do gustu lelouch

Początkowo dostałeś tylko ostrzeżenie, ale że to było któreś z kolei dostałeś od konsoli bana czasowego na 30 minut. Kolejna sprawa wbiłes na multi żeby wyrazić swoje zdanie na jego temat a czy czytałeś regulamin odnośnie multikont oraz obrażania administracji? Coś sądzę że nie bardzo na koniec pozdrawiasz natana i miro bo z nimi się dogadujesz a pragnę zauważyć że właśnie od mira dostałeś bana na 5 dni za nadużywanie pomocy administracji. Moim zdaniem twoje odwołanie jest zbędne bo kara została wymierzona taka jaką powinieneś dostać
2
1
1
1

Ja dostałem bana miro na 5 dni ???

Tak dostałeś bana od MiroTcza na 5 dni

Chyba Ci się z kimś pomyliło

Jakiś Ty biedny i pokrzywdzony, bezbronna ofiara nad którą się "znęcają" gracze, a Administracja nic z tym nie robi, co?

Wiedziałem, że ustawiłeś gwarpa (gwarp to miejsce dostępne dla KAŻDEGO, może tam wejść dosłownie każdy i kiedy chce), wiedziałem, że na tym gwarpie kogoś zabiłeś (mimo zakazu) i jakoś Ci nie dałem za to kary, ba, stanąłem w Twojej obronie (o tym to już nie wspomniałeś nawet).

Szkoda - i tak będziesz pisać i kłamać, że zawsze stoję po stronie każdego, ale nie Twojej. Niby kiedy? Czy to nie było tak, że Ci wytłumaczyłem czym jest gwarp i poradziłem co możesz zrobić, żeby odwrócić sytuację na swoją korzyść? Zdaje się, że Ci chciałem pomóc, nie olałem problemu, podałem Ci instrukcje, a Ty tu bezczelnie próbujesz wcisnąć kit?

Źle zrobiłeś gdy zabiłeś tego gracza na gwarpie, to jest fakt, ale nawet za to nie zostałeś ukarany, bo uznałem, że nie zasłużyłeś - gdzie tu widzisz, że stoję po stronie każdego, ale nie Twojej?

Gracze przebywający na "Twojej działce" znajdowali się na GWARPIE, który dopiero po tych 30 minutach przestał być gwarpem i stał się Twoją "zwykłą" działką, wtedy dopiero się rozeszli - jak widać moja propozycja poskutkowała.

Dostałeś ode mnie warna za niestosowną nazwę broni, możesz mieć o to problem? Nie, nie możesz.

Ban na 30 minut był w pakiecie od KONSOLI za kolejną karę na serwerze, możesz mieć o to problem? Nie, nie możesz.

Wbiłeś sobie na mulciaku HIHIHI, żeby ciągnąć cyrk i łamanie regulaminu, a ja Cię za to słusznie zbanowałem, bo nie będziesz dyktować warunków i robić bałaganu, możesz mieć o to problem? Również nie możesz.

Chyba mi nie przypadłeś do gustu, bo powinienem wyrzucić tych graczy z publicznego gwarpa, może najlepiej zbanować, a Tobie pozwolić zmieniać zasady na serwerze i nazywać bronie według własnego uznania, tak?

Skończ się ośmieszać, na początku zupełnie inaczej na to patrzyłem, ale teraz pokazujesz, że jesteś w sporej części trollem i to nie takim lekkim. Mogłeś założyć prywatnego warpa, nie moja wina, że Ci gracze nie zrobili niczego złego, nie złamali regulaminu w żaden sposób.

Ja Cię zbanowałem i nie jestem za unbanem, nie przy takim odwołaniu i podejściu.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Nie, nie pomyliło mi się.

[Obrazek: kara-x-d-d.png]

Załączone pliki
.png   Screenshot_2019-12-26-20-48-28.png (Rozmiar: 145.06 KB / Pobrań: 8)

Płacz ze śmiechud

Ja bym pomyślał nad sensem regulaminu Płacz ze śmiechu skoro jest ban za nazwę miczu

Mieczu*^

A co do bana na 5 dni to jest tak jakbyś poszedł do nauczycielki i o coś zapytał i dostał byś 1 Płacz ze śmiechu

Cóż twoja nazwa była wulgarna i łamała regulamin to po raz. Po dwa NIE DOSTAŁEŚ ZA TO BANA dostałeś warna któregoś z kolei i KONSOLA nie administrator sama ci dała kare stosowną do ilości dostanych ostrzeżeń

(26-12-2019, 20:50 PM)qualityph napisał(a): Płacz ze śmiechud

Ja bym pomyślał nad sensem regulaminu Płacz ze śmiechu skoro jest ban za nazwę miczu

Mieczu*^

Ja pomyślałem nad zamknięciem wątku, nie wnosisz nic sensownego i brniesz w przeciwną stronę.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości