Wywiad z graczem ORengerO |
Witajcie kochani! Nadszedł drugi wtorek a co za tym idzie - WYWIAD z graczem ORengerO!
Zapraszam do czytania! 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. ORengerO: Nazywam się Oskar 2) Co robisz w wolnych chwilach? ORengerO: W wolnych chwilach chętnie wychodzę ze znajomymi 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. ORengerO: granie w gry i spędzanie czasu ze znajomymi 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? ORengerO: Trochę boje się robaków ale nie mam żadnej fobii 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? ORengerO: około roku 2013 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? ORengerO: Szukałem servera survival i znalazłem właśnie mineworld i spodobał mi się 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? ORengerO: Eventy bo jest ich dużo oraz spawn który jest ładny 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? ORengerO: Spawn oraz wszystkie warpy 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? ORengerO: buduje, kopie, 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? ORengerO: cziterzy bo przeszkadzają innym w grze 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? ORengerO: Lubie wszystkich 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? ORengerO: Przebywam często sam 13) Jak powstał twój nick? ORengerO: Wymyśliłem go gdy się nudziłem 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? ORengerO: Wielkie miasto w którym każdy by mieszkał i pomagali byśmy sobie 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? ORengerO: Raczej nie chce się chwalić 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? ORengerO: Schowałem się pod dirtem bo atakował mnie enderman 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? ORengerO: Tak, kilkakrotnie 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? ORengerO: Chciałbym pozdrowić gracza _Dawidos_ 19) Może teraz parę słów od siebie? ORengerO: Chce pozdrowić wszystkich którzy to czytają 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. ORengerO: Ja również dziękuje |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |