Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Prosze o un banna

Mój nick to ZuzieqTV w grze. Zostałam ukarana w dniach 27.9 do 4.10. Zostałam ukarana przez Najcik. Powód bana  obraza administratora. Powinnam dostać umbana dlatego że nie mam huzuni ani nic i nie wyzywałam ani nie obrażałam chodzi o to że admin czy viceadminowi się nie spodobałam bo zaczeło się od tego wyszłam se z domu i znalazłam kogoś dom i patrzyłam se na niego potem admin albo vice napisał żebym opuściłam jego teren tego typa a ten typ mi nic nie mówił i tak ten admin albo vice nie zpodobało mu się to  że musiał pisać . Gram z koleżanką na  normalnym serwerze żeby sobie umilić czas prosze dajcie un bana. NIC ZŁEGO NIE ROBIE . PROSZE O UN BANA

To może powiem tak, a mama uczyła żeby nie kłamać? Duży Uśmiech Dostałaś zasłużonego bana za obrazę, która miała miejsce wczoraj. Nie wiem co do tego wszystkiego ma twoja (cytując) "paplanina" o patrzeniu na domek i huzuni. Dostałaś karę za obrażanie, więc nie ściemniaj, że nie wiesz o co chodzi i nic złego nie robisz. Dostałaś bana na tydzień... jeżeli okażesz skruchę chociażby w odpowiedzi i przyznasz się do winy, to może ktoś spojrzy na Ciebie łaskawszym okiem. Póki co jestem za zostawieniem bana jak jest.

może paplałam i tak no jest mi teraz przykro i dlatego prosze bo chce przeprosić przepraszam sorry wkurzyłam się przez typa sorki admini

dostałem bana na 4 dni za nękanie ,wulgarne tabliczki,wyzywanie graczy i  za nieodpowiednie budowle z czego zrobilem tylko te nieodpowiednie budowle prosze o unbana

xmen757 napisz odwołanie według wzoru i nie zaśmiecaj czyjegoś wątku, wtedy pogadamy. Na razie to nie ma sensu bym się rozpisywał :3

dobra znajcie dobroć moją > https://www.forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=3 < to naprawde tak trudne ctrl c +ctrl v > wypełnić dane > poczekać na odpowiedź > dostać unbana/zmniejszonego bana za wyrażenie skruchy
"Jest tylko jeden sposób na walkę z plagą, Izoluj i czekaj aż zniknie"
[Obrazek: 54268354_385928522206519_8928533892172873728_n.png]

Wzór do Odwołania: https://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=3
[Obrazek: Sygn2.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości