Wywiad z Ewka52 |
Witam wszystkich graczy!
Dla większości z nas już za nami dwa dni szkoły/pracy, więc zapraszam do przeczytania wywiadu z graczem Ewka52! 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Ewka52: Mam na imię Ewelina i chyba tyle starczy 2) Co robisz w wolnych chwilach? Ewka52: Czasami czytam, gram, oglądam anime i parę innych rzeczy(oczywiście nie na raz). 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Ewka52: Czytanie książek. Głównie fantasy, horrory, magia itp. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Ewka52: Nie posiadam fobii. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Ewka52: Jakieś około 10 lat temu. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Ewka52: Na pierwszej czy drugiej edycji grałam chwile, za wiele nie pamiętam 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Ewka52: Bossy są taką odmiennością od innych serverów na jakich grałam. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Ewka52: Strefa logowania i spawn. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Ewka52: Buduje, stoję w miejscu i takie tam 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Ewka52: To, że giganty zabijają przez przedmioty 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Ewka52: Osobiście nie trafiła mi się żadna sytuacja aby ktoś mi podpadł. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Ewka52: Kokose2, Prumek, Husarz 13) Jak powstał twój nick? Ewka52: Znajomy mnie kiedyś nazwał Ewka i tak zostało. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Ewka52: O braku lagów Szczerze to chyba nie mam nic takiego do realizacji. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Ewka52: Niee, chyba nie 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Ewka52: Pewnie walczyłam o przetrwanie. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Ewka52: Kiedyś zostałam 'zdradzona' i okradziona przez osobę dodaną do działki. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Ewka52: Tak, moją rodzinę 19) Może teraz parę słów od siebie? Ewka52: Chyba tyle wystarczy 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Ewka52: Dziękuje bardzo. Nigdy więcej |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |