DjStaLkeR |
SIEMANO
Jestem DjStaLkeR dawniej znamy jako kamil9 jestem smutny bo mam bana
Witaj...
To nie jest prośba o UB, zdaję sobie z tego sprawę, ale i tak napiszę za co go dostałeś. Bana dostałeś na 12h, bo wyraźnie nadużywałeś komendy /back na cudzej działce i przeszkadzałeś graczowi, który Cię tam nie chciał. Nie zliczę ile razy Ci zwrócono uwagę i mimo wszystko to niczego z tego nie wyniosłeś. Twoje konto zostanie odblokowane po tych 12h i wtedy będziesz mógł grać, bo będzie po banie. Liczę na poprawę w zachowaniu i interpretacji słowa "survival" na przyszłość. Fajnie się przedstawiłeś przy "Przywitaj się", ale mniejsza z tym.
Przywitałem się oryginalnie PS nie moja wina ze on mnie tepa
Jeszcze dodam że jak ktoś kogoś tepa do swojego domu to powinien się czynić z tym że gracz może se ustawić sethome chociaż wiem że miałem dużo upomiem to to też moja wina więc należał mi się ban I w co ja mam grać teraz?
Ehh typowe tłumaczenie.
1. HEJ JESTEM SMUTNY BO MAM BANA 2. No ale ten ^!#$:!& sam mnie tepał no i wgl on jest taki głupi bo musi się liczyć rze moge go zabici 3. NO I F CO JA BENDE GRACI (dajcie ub) I tak powiem hej. Przepraszam, ale musiałam. Dla mnie to tak wygląda.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |