Popcorneyto |
Nick w grze : Popcorneyto
Wiek : 10 lat Staż na serwerze : ok 3-2 tygodnie Czas który codziennie możesz poświęcić serwerowi : Ok. 1-2 godziny Otrzymane na serwerze kary : Nigdy nie dostałem żadnej kary Długość gry w minecraft : Od wersji 1.7 (około) Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Tak Budowniczego Obecni Administratorzy:N_Thinker,MiroTcz,Maci(dalszej części nicku nie pamiętam),Inquisitor Obecni czat moderatorzy : LadyKotka Komendy KidModa:- /kick /tempmute Obowiązki Kidmoda: dostępność dla graczy i innych członków administracji wsparcie graczy przy rozwiązywaniu problemów technicznych związanych z minecraft i serwerem (np. zasady działania mikstur, crafting przedmiotów, działanie pluginów (np. pety), znajomość warpów, linków do forum/fb itd.) dbanie o porządek na czacie serwera informowanie administratorów o występujących problemach technicznych serweraCzy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Nie znam Gdzie znajduje się regulamin serwera : Na serwerze i na forum w zakładce Regulamin Dlaczego właśnie ty: Mam na imię Paweł,lubię aktywne sporty,staram się pomagać graczom i być miły.Moim marzeniem jest zanurkować w Morzu Czerwonym i zwiedzać tamtejsze wraki okrętów.Kocham nurkować a moim rekordem jest 45 sekund z zatkanymi ustami :).Posiadam kota i psa o imieniu Ketchup i Lulek.
NewEnforcer nie jest administratorem, tylko chatModem, LadyKotka też, zapomniałeś Thinkera i Inquisitora (Admini) i mnie (Mod) D
![]() Dlaczego ty? Bo masz na imie Paweł i masz kota i psa... to powinieneś dać do "opisz siebie", ale tego nawet nie napisałeś.. Niestety na nie.
oh popco... troszkę słabo się do tego zabrałeś... i CTL+C, CTL+V nie pozwoli nam ocenić czy zrozumiałeś obowiązki jakie byś miał pełnić gdybyś został przyjęty do administracji.
Co do Twojego wieku, młodzi ludzie w administracji muszą mieć naprawdę dojrzałe podejście do swojego zadania na serwie. Słabo napisane podanie jak dla mnie. Wybacz ale jestem na nie. ![]() ![]()
Jestem na NIE. A czemu?
1. Jesteś zbyt młody 2. Nie napisałeś, dlaczego akurat ty 3. Nie wymieniłeś wszystkich moderatorów 4. Nie jestem pewna, ale mam wrażenie, że obowiązki są skopiowane 私 は マルヴィナ アラ ルビインン です (`・∀・´) 私はこのサーバーが好きです! ̄ω ̄
Zgadzam się z osobami, które wyraziły swoją opinię wyżej.
No sorka, jestem na NIE.
Słabo to wygląda. Pominąłeś komendy chatmoda, pytanie o błędy w grze, opis o sobie.
Moja rada : jeżeli zależy ci na stanowisku, to przeanalizuj skład administracji serwera - najlepiej wszystkie wątki w tym dziale i na spokojnie usiądź, napisz, przeczytaj czy ma sens i wtedy startuj. Nie polecam kopiowania czegokolwiek, ponieważ to jest podanie- tam "sprzedajesz" siebie i swoją wiedzę o serwerze Aktualnie na nie
Przykro mi, ale nie jestem w stanie przyjąć tego podania.
Pominąłbym kwestie wieku (Stawcia zaczynała "karierę" jako InfoMod (odpowiednik KidModa na MineWorld) w tym samym wieku co ty), gdyby to było porządnie napisane i widać byłoby ogólne "ogarnięcie", co również skutkowałoby zupełnie innymi opiniami graczy. Niestety u Ciebie tego nie można dostrzec. Podanie odrzucone ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |