PROŚBA O UNBAN |
Nick w grze: WoopsDarling
Data ukarania: 09.07.2018 Nick osoby karającej: Marika07 Powód bana: omijanie bana Dlaczego uważam że powinienem dostać unban? Chciałem tylko i wyłącznie uświadomić adminowi o tym że, ich serwer nie posiada żadnych pluginów do cheatów typu fly. Chciałem to sprawdzić w celach samego uświadomienia owego admina. Nie miałem na celu zniszczenia serwera ani uszczerbku na zdrowiu psychicznym administracji. Odinstalowałem moda na latanie od razu po otrzymaniu bana. Chciałem to jakoś wyjaśnić ale zostałem od razu zbanowany. Jeżeli będzie to konieczne mogę być monitorowany przez administrację za każdym razem kiedy wejdę na serwer. Rozumiem także iż unban nie będzie wzięty pod uwagę, dlatego też zwrócę się z zapytaniem o regulamin. Jakie jest pojęcie "Cheaty" dla administracji serwera? Czy muszą one wychodzić tylko i wyłącznie na korzyść gracza cheatującego? Dziękuję bardzo za przeczytanie mojej prośby o unban. Z poważaniem WoopsDarling. :3
Jeśli "odpaliłeś" oprogramowanie zabronione na serwerze to złamałeś regulamin. Nieważne w jakim celu i czy był on prawdziwy.
Administracji na prawie 2-letnim serwerze nie trzeba "uświadamiać". Nie potrzebujemy lagujących antycheatów na i tak już wystarczająco obciążonym serwerze, które będą lagować tylko po to by ktoś sobie nie włączył latania sprawdzając nonstop kilkadziesiąt osób na raz. To jest niemożliwe na serwerze takich rozmiarów (zarówno technicznie jak i społecznie) jak nasz survival i przy posiadanym sprzęcie. Jak ktoś oszukuje to i tak wyłapie bana, zazwyczaj bardzo szybko, bo mamy bardzo dobrą administrację - czy warto więc oszukiwać na naszym serwerze?
Nie trzeba było tego uświadamiać, tak jak Miro napisał, nie potrzeba lagujących antycheatów, bo mamy bardzo dobrą administrację która zazwyczaj szybko zauważy osobę cheatującą. Później robiłeś tysiące multikont i banowałam Cię z Lelouchem. Przeprosiłeś, przyznałeś się, także mam nadzieję, iż nie będziesz już więcej cheatował i przy tym łamał regulamin, a ja Cię odbanuje na nicku WoopsDarling.
Pozdrawiam. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |