Przepraszam z całego serca administrację za to zo zrobiłem. |
1. Nick w grze: Operator
2. Data ukarania: 12.04.2018r Około godziny 14 3. Nick osoby karającej: Ladykotka 4. Powód bana: X-Ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: To zacznijmy od początku. Dzisaj o godzinie 13 coś mnie podkusiło żeby zainstalowac tego X-Ray sam nie wiem co. Gdy już maiłem zainstalowanego to go włączyłem na 10min i oto się stało dostałem bana. I tak pisze odwołanie, bo chciałebym jeszcze zagrać na tej edycji wiem że raczej nie jest to możliwe żebym zagrał na tym końcie. Przyjmuję wszyskie komentarze na klate typu: Trzeba było nie oszukiwać itp. Przyznaję się do tego i bardzo ubolewam nad tym. Jednakże gratuluję między innymi Ladykotce za czujność i szybkość w łapaniu takich jak ja. Gratuluję. PS: Szanse że jeszcze zagram na tym końcie są znikome ale jak już nie będę móg zagrać na tym końcie to chociaż pozwulcie mi oddać moje itemy komuś co dopiero zaczyna grać na serwerze by mu pomóc. Osoba może być wybrana przez was. Bardzo przpraszam za moje błedy. To się nigdy nie powtórzy. Wszystkim osobą co to czytają przypominam nigdy nie popełniajcie takich błędów co ja bo będziedzie tego żałować prędziej czy później. Nie za wszystko da się przeprosić, Ale wszystko można wybaczyć, Nie wszystko da się naprawić, Ale wszystko można zacząć od początku.
Głębokie przeprosiny, nie powiem.
Obserwowałem Cię od dłuższego czasu i na pewno mogę stwierdzić, że jesteś bezkonfliktowym graczem. Według moich obserwacji byłeś porządnym graczem i szkoda, że coś Cię podkusiło do tego x-ray'a... Moim zdaniem możesz dostać szansę na ub, ale ostateczna decyzja nie należy do mnie.
Ja Cię bardzo lubiłam, nie wiem dlaczego zainstalowałeś X-Raya. Ale przecież każdy może dostać drugą szansę, człowiek uczy się na błędach.
Przeprosiłeś, jesteś bezkonfliktowy, przyznałeś się a nie wyzwiska i "NIE MAM XRAYA DAJCIE UNBANA". Odwołanie według wzoru. Bardzo Cię lubię, jesteś kulturalny i miły. Nie ma z Tobą problemów. Podsumowując: Ja jestem za unbanem. Powodzenia
Ja również odbieram Cię za gracza kulturalnego i sympatycznego. X-ray został wstawiony ponieważ tepnęłam się do Ciebie żeby Cię odwiedzić ale byłam ukryta i na gm3. Tepnęłam się w chwili kiedy wykopywałeś diaxy i to nakłoniło mnie do dalszej obserwacji Ciebie, po tym poleciałeś kolejnymi tunelami prosto do diaxów więc już było wiadome iż to x-ray. Z ciężkim sercem wykonałam swój obowiązek dając Ci bana. Po tym sprawdziłam statystyki i okazują się w porządku więc na 99% mówisz prawdę iż przygoda z x-rayem była jednorazowym wybrykiem ciekawości Twojej. Jestem skłonna ściągnąć Ci bana pod warunkiem iż oddasz mi wykopane diamenty (czyli wszystkie jakie posiadasz aktualnie w eq) a ja je rozdam początkującym graczom. Oczywiście ściągnięcie bana z konta jeśli wodzu wyrazi na to swoją zgodę.
Wyjątkowo wyrażam zgodę na unban. Przedmioty zostaną bezpowrotnie usunięte - nie mogą być w obiegu. Gra na X-Ray to również szkoda dla całego serwera, a nie tylko zysk oszusta, bo w obieg dostają się "fałszywe" diamenty czy też szmaragdy i zaniżają prawdziwą wartość tych surowców. Często kasuję "fizycznie" całe działki X-Rayowców by zminimalizować te szkody (niezależnie od tego czy na działce znajduje się stack diaxów z X-Raya czy też kilka sztuk) i zachęcam do tego ogólnie też innych doświadczonych członków administracji, ale tylko w przypadku bezsprzecznego X-Raya.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |