ODWIEDZINY [6] - Julek_Romulek i wwm |
Witajcie moi drodzy,
przychodzę do was z szóstymi "ODWIEDZINAMI", w których zaszczczyt być mieli Julek_Romulek (który jest troszkę mniej znanym graczem, ale budowle ma wspaniałe) i wwm. Julek_Romulek został odwiedzony na survivalu, natomiast wwm, na creativie. Zapraszam do przeczytania! SURVIVAL Julek_Romulek zbudował na survivalu świetną pustynną wioskę, którą dalej ma w planach rozwijać oraz dobudowywać do niej różne, przeróżne rzeczy. Tak to prezentuje się z tej perspektywy, w nocy. Stragany : Tutaj ukazuje się śliczna oaza, która bardzo mi się spodobała, ze względu na dużą ilość szczegółów. ^^ Tu prezentuje się budynek, w którym ma powstać metro i jest parę innych rzeczy, m.in magazyn. Jeden z budynków, ten jest akurat twórcy. Oto kolejny z budynków: Wioska, z lotu ptaka. No i pamiątkowy screen z twórcą: CREATIVE wwm został odwiedzony na creativie. Zastanawiacie się, zapewne, co zbudował. Otóż zbudował coś, czego w "ODWIEDZINACH" jeszcze nie było. A mianowicie zbudował kosmiczną działkę! Kosmiczną i w tym znaczeniu, że jest wspaniale zbudowana i w tym, że faktycznie jest to jakaś planeta w kosmosie, której jeszcze ludzie nie zdążyli odkryć! Oto jeden ze screenów! Tak prezentują się AT-ST i AT-AT Tutaj kolejne kosmiczne budowle! Tutaj jest "coś" co lata po kosmosie... Środki siedzib: A te villagery biegające sobie po planecie, w tych główkach i strojach mnie rozbawiły. Screen z naszym kreatywnym twórcą. ^^ To już na dzisiaj koniec screenów. Budowle chłopaków bardzo mi się podobały, bo uważam, że są kreatywne i oryginalne oraz bardzo dobrze zbudowane. Uważam, że są warte zobaczenia. Życzę im budowania coraz lepiej, a Julkowi dalszego rozwijania wioski. Gratuluję chłopakom, no i oczywiście jak co tydzień zachęcam Was do budowania! To tyle z mojej strony,
dziękuję za uwagę.
Naprawdę świetne działki. Życzę jeszcze wspanialszej wioski Julkowi i Tobie wwm, ermmm.... odkrycia drugiej planety?
Widziałam ich budowle, są naprawdę super A za te AT-AT i npc z głowa storm troopera szacun
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |