Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

ODWIEDZINY [6] - Julek_Romulek i wwm

Witajcie moi drodzy,

przychodzę do was z szóstymi "ODWIEDZINAMI", w których zaszczczyt być mieli Julek_Romulek (który jest troszkę mniej znanym graczem, ale budowle ma wspaniałe) i wwm. Julek_Romulek został odwiedzony na survivalu, natomiast wwm, na creativie. Zapraszam do przeczytania! Oczko

SURVIVAL
Julek_Romulek zbudował na survivalu świetną pustynną wioskę, którą dalej ma w planach rozwijać oraz dobudowywać do niej różne, przeróżne rzeczy. Uśmiech
 [Obrazek: 4156ab8c425d7.png]

Tak to prezentuje się z tej perspektywy, w nocy. Uśmiech
[Obrazek: 8e18cdaa812cb.png]

Stragany Uśmiech :
[Obrazek: ac3ad6c7db559.png]

Tutaj ukazuje się śliczna oaza, która bardzo mi się spodobała, ze względu na dużą ilość szczegółów. ^^
[Obrazek: 2760c40e9c2f1.png]

Tu prezentuje się budynek, w którym ma powstać metro i jest parę innych rzeczy, m.in magazyn. Uśmiech
[Obrazek: 111a3478030ab.png]

Jeden z budynków, ten jest akurat twórcy. Uśmiech
[Obrazek: a32e2f3a1e5f1.png]

Oto kolejny z budynków:
 [Obrazek: 098c45b356d72.png]

Wioska, z lotu ptaka. Uśmiech
 [Obrazek: 490679c6d51c5.png]

No i pamiątkowy screen z twórcą:
 [Obrazek: f51f410e115c3.png]

CREATIVE
wwm został odwiedzony na creativie. Zastanawiacie się, zapewne, co zbudował. Otóż zbudował coś, czego w "ODWIEDZINACH" jeszcze nie było. Uśmiech A mianowicie zbudował kosmiczną działkę! Kosmiczną i w tym znaczeniu, że jest wspaniale zbudowana i w tym, że faktycznie jest to jakaś planeta w kosmosie, której jeszcze ludzie nie zdążyli odkryć! Oczko Oto jeden ze screenów!
[Obrazek: 663a380d63fb6.png]

Tak prezentują się AT-ST i AT-AT Uśmiech
[Obrazek: c18de0083a6be.png]

[Obrazek: c11ba25cd437d.png]

Tutaj kolejne kosmiczne budowle! Uśmiech
 [Obrazek: e072e4d687f10.png]

[Obrazek: 36ce66d04d99f.png]

Tutaj jest "coś" co lata po kosmosie...
 [Obrazek: 69c60dc508d99.png]

Środki siedzib:

[Obrazek: e1c2ee3702abd.png]

[Obrazek: f3c3f4f3a88e8.png]

A te villagery biegające sobie po planecie, w tych główkach i strojach mnie rozbawiły. Płacz ze śmiechu
[Obrazek: f7483b7062ad8.png]

Screen z naszym kreatywnym twórcą. ^^
[Obrazek: e76bba1f5d60c.png]

To już na dzisiaj koniec screenów. Budowle chłopaków bardzo mi się podobały, bo uważam, że są kreatywne i oryginalne oraz bardzo dobrze zbudowane. Uważam, że są warte zobaczenia. Życzę im budowania coraz lepiej, a Julkowi dalszego rozwijania wioski. Gratuluję chłopakom, no i oczywiście jak co tydzień zachęcam Was do budowania!

To tyle z mojej strony,
dziękuję za uwagę.

Odpowiedz

Naprawdę świetne działki. Życzę jeszcze wspanialszej wioski Julkowi i Tobie wwm, ermmm.... odkrycia drugiej planety? Duży Uśmiech
"Życie, życie jest nowelą."
Odpowiedz

Świetne działki! Powodzenia w rozwoju tychże działek Uśmiech
[Obrazek: ebb6b706d73d2.png]
Odpowiedz

Macie naprawdę piękne działki, życzę wam żebyście się rozwijali.
Odpowiedz

Widziałam ich budowle, są naprawdę super Oczko A za te AT-AT i npc z głowa storm troopera szacunDuży Uśmiech
[Obrazek: giphy.gif][Obrazek: SMdgx4w.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości