ODWIEDZINY [5] - Pawelek1212 i SpaulikPL |
Hejo!
Przychodzę do Was z piątym wydaniem "ODWIEDZIN", jak co sobotę. Odwiedzony na survivalu został Pawelek1212. Na creative natomiast odwiedzony został SpaulikPL. Zapraszam do czytania. ![]() SURVIVAL Na survivalu odwiedzony został Pawelek1212, który ma fantastyczne domki, mosty, i wiele innych... A jako pierwsze powstało to cudo, czyli Centrum ![]() ![]() ![]() A w środku domku: ![]() ![]() Strych, "mieszkanie" Milki. ![]() ![]() Piękne widoki na Pusie z domku. ^^ ![]() A tutaj duuuże farmy. ![]() ![]() I chyba moje ulubione - pięknie prezentujący się most, dopracowany, ze szczegółami oraz ciekawymi sztandarami. ![]() ![]() A tutaj kolejny most. ^^ ![]() Rzeka z farmą: ![]() Piękne widoki ^^ : ![]() I screen z twórcą, Pawelkiem. ^^ ![]() CREATIVE Na creativie, jak już zapewne wiecie, odwiedzony został SpaulikPL. Na creativie zbudował dość zieloną działkę, z drzewami i domkami. ^^ Oto jeden z domków: ![]() Basen: ![]() Kolejny domek: ![]() Drzewko z jakimiś owocami. ^^ ![]() A tak to prezentuje się z góry, z lotu ptaka: ![]() I ogrooomne drzewo, które bardzo mi się podoba. ![]() ![]() ![]() ![]() Oraz screen z twórcą ![]() ![]()
To już koniec screenów. Podsumowując: Pawelek1212 zbudował piękne mosty, jak i domek, w stylu średniowiecznym. Mi się bardzo podoba oraz jak co poniektórym graczom bardzo zazdroszczę mu umiejętności budowniczych.
![]()
Fajne budowle mają na działkach
![]() ![]() Edit: Widzę że Spaulik nie tylko "miszczu" z kucharzenia ![]() ![]() ![]()
Ja się już przyzwyczaiłam... Ale odzwyczaiłam się od tego normalnego pola widzenia.
![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |