ODWIEDZINY [3]- FireAlert i MrBarto |
Witajcie!
Jak już się pewnie domyślacie, dzisiaj, w sobotę, organizujemy już trzecie wydanie "ODWIEDZIN". Na survivalu odwiedzony został FireAlert ze swoją piękną willą, a na creativie - MrBarto, ze swoją piękną zimową działką. ![]() SURVIVAL Na survivalu odwiedzony został FireAlert. Ma on naprawdę piękną willę, a przynajmniej mi się ona podoba. Jest ona nowoczesna. ![]() No dobra... Teraz przejdźmy do środka domku, jaki jest równie wspaniały i ma dosyć dużo przeróżnych pomieszczeń. Więc zacznijmy od jadalni. ![]() ![]() Tutaj FireAlert ma dość ciekawe urozmaicenie do domku - a mianowicie wodę, mostek i drzewko ciemnego dębu. ![]() Tutaj ma salon; kanapę do wylegiwania się i telewizor. ^^ ![]() Tutaj jest ogród, który jest chyba jedną z moich ulubionych części. ![]() ![]() Tutaj jest miejsce do enchantowania. Jest tutaj też kolejna kanapa. ![]() ![]() A tutaj prezentuje nam się magazyn i przepalarka... Oraz miliony główek graczy. ![]() Tutaj jest expiarka creeperów. ^^ ![]() Tutaj jest farma dyń i pszenicy na chleb, gdyby ktoś był wegetarianinem. ![]() ![]() Tutaj jest kolejne pomieszczenie z kanapą ![]() ![]() A tutaj jest pomieszczenie, w którym jest dziesiątki innych pomieszczeń, więc aby nie zlewać Was screenshotami, nie daję wszystkich pokoi. ![]() ![]() A tutaj też śliczne pomieszczenie, jedno z moich ulubionych, a mianowicie sypialnia z balkonem. ^^ ![]() I na koniec jak to zawsze jest w zwyczaju, pamiątkowy screen z odwiedzonym. ^^ ![]() CREATIVE Na creativie został odwiedzony MrBarto, który tworzy zimową, wspaniałą działkę. Ma choinkę, piernikowe domki, te normalne, różne tajemne jaskinie... I tak dalej. ![]() ![]() Tutaj jest równie coś dobrego, jak choinka. Ogrooomny bałwan - ktoś kiedyś z Was stworzył takiego? ![]() Zdążyliście już dojrzeć pewnie obok bałwana ogromne sanie. Tak... Teraz będziecie mogli je zobaczyć lepiej: ![]() ![]() Wspominałam coś o piernikowym domku, tak? Oto on: ![]() ![]() ![]() Tu naszym oczom ukazuje się piękny wodospad i rzeka. ![]() Tutaj jest jaskinia. ![]() A gdy się zagłębimy dalej... ![]() Screen z twórcą: ![]() FireAlert oraz MrBarto mieli zaszczyt bycia odwiedzonym. Odwalili naprawdę kawał dobrej roboty. Wystarczy tylko powiedzieć im: Gratulacje! Oczywiście zostali nagrodzeni. Ich budowle są naprawdę warte podziwu i napewno spędzili nad nimi bardzo dużo czasu. Zapraszam do nich, do obejrzenia ich na własne oczy! Co sądzicie o ich budowlach? A ja oczywiście najserdeczniej zapraszam Was do budowania! Możliwe, że w kolejnym wydaniu "ODWIEDZIN", będziesz właśnie Ty!
Mrarto bardzo fajnie buduje
![]() Edit: FireAlert ciekawy pomysł na to wielkie okno. ![]() ![]()
I ja również dziękuję, za odwiedziny i za miłe słowa
![]() ![]() ![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |