Wywiad z wwm |
Hej Kochani, dzisiaj wtorek dlatego wrzucam dla Was kolejny wywiad, udzielił go nasz gracz którego najczęściej spotkać możecie na serwerze creative jest nim wwm. Zapraszam do czytania
![]() 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. wwm: Hej wszystkim jestem wwm dla bliskich znany jako Grzesiek. Mam 14 lat, urodziłem sie w Wielogłowach (taka miejscowość obok Nowego Sącza) ![]() 2) Co robisz w wolnych chwilach? wwm: W wolnych chwilach gram w minecrafta ![]() 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. wwm: Moim hobby jest rysownictwo, łucznictwo oraz programowanie ![]() 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? wwm: Mam klaustrofobie i obsesje na punkcie Star Wars ![]() 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? wwm: Po raz pierwszy zagrałem w Minecraft gdy miałem 9 lat... 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? wwm: Na tym serwerze byłem praktycznie od początku, znalazłem go w internecie i od tego czasu gram tylko nan nim ![]() 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? wwm: W MineWorld uwielbiam tą swobodną atmosfere oraz świetną administracje. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? wwm: Na serwerze najczęściej gram na creative, ponieważ uwielbiam budować. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? wwm: Zwykle buduje na creative lub pomagam graczowi Red_Compactor oraz mimi przy budowie miast. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? wwm: Najbardziej denerwują mnie toksyczni gracze którzy przeszkadzają w grze, wyzywają i niszczą... 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? wwm: Podpadł mi 1 gracz którym jest zo10 który nie umiał nawet dobrze pisać a już uważał sie za Prosa tego serwera :/ 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? wwm: Najczęściej przebywam z graczami: Kronberk, mimi, Marika07, Red_Compactor których najbardziej lubie ![]() 13) Jak powstał twój nick? wwm: Mój nick jest zwykłym przypadkiem... Chciałem raz w jednej grze napisać nick wwwZiemniakwww który miał być moim pierwszym nickiem ale gdy pomyliłe się i napisałem wwM spodobało mi sie to i juz tak zostało ![]() 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? wwm: Najbardziej chciałbym dołączyć do moderatorów ![]() 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? wwm: Mogę się pochwalić moimi działkami a szczególnie działką nr 9 (komenda:/p h wwm 9) 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? wwm: Gdy poraz pierwszy grałem w minecrafta... myślałem że creeper to ogórek ![]() 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? wwm: Tak raz na tym serwerze moja pierwsza działka z zamkiem została zalana lawą przez jednego toksycznego gracza ![]() 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? wwm: Chciałbym pozdrowić wszystkich znajomych z serwera i z poza niego ![]() 19) Może teraz parę słów od siebie? wwm: Poleciłbym jakiegoś dobrego youtubera załatwić żeby jeszcze więcej osób grało na serwerze ![]() 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. wwm: Bardzo fajny pomysł z tym wywiadem ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |