[Podanie Amelka1601 ] - Wersja do druku +- MINEWORLD.PL - Serwery Minecraft (https://mineworld.pl/forum) +-- Dział: Centrum Informacyjne (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Administracja serwera i Rekrutacja [ZAMKNIĘTA] (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=21) +---- Dział: Podania Odrzucone (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=136) +---- Wątek: [Podanie Amelka1601 ] (/showthread.php?tid=941) Strony:
1
2
|
[Podanie Amelka1601 ] - Amelka1601 - 29-07-2017 Nick w grze: Amelka1601 Wiek: 12 lat Staż na serwerze : gram od połowy 1 edycji. Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Mogę grac bez ograniczeń zależy czy mam coś ważnego do zrobienia. Otrzymane na serwerze kary: Brak Długość gry w Minecraft: 4 lata Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: niestety nie. Czy posiadasz mikrofon oraz konto w jednym z wymienionych serwisów: Skype, Discord: Tak posiadam działający mikrofon i konto na Skype Obecni Administratorzy: MiroTcz, Inquisitor4K, N_Thinker Obecni Moderatorzy :_Diamentowa_, TheZiomej, Slou Obecni Czat Moderatorzy/Kid Moderatorzy : Marika07, Damexti, Madelaine_, _LesnyElf_ Komendy KidModa/CzatModa: [b]/kick [nick] [powód],[b]/tempmute [nick] [czas] [powód], [/b][/b] /tempmute [nick] [czas] [powód], [b]/jail [nick] cela1 [powód], /cc[/b] Obowiązki KidModa/CzatModa: -Dbanie o czystość na czacie -Pomoc graczom i członkom administracji -Informowanie administracji o problemach/bagach serwera -Dostępność dla graczy i administracji Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: nie znam Gdzie znajduje się regulamin: Pod komendą /regulamin lub na forum http://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=4 Dlaczego właśnie Ty: Jestem prawie co dziennie online na serwerze lubię pomagać graczą. Opisz siebie Nazywam się Amelka mam 12 lat pochodzę z Małopolski z okolic Krakowa. Mam 4 rodzeństwa, lubie grać w piłkę nożną,siatkówkę oraz koszykówkę. Moim hobby jest jazda na krosie lub skuterze. Lubie zwierzęta mam 2 psy ,4 koty , króliki , rybki. Lubie piosenki typu rap/discopolo. Na razie dziękuje i pozdrawiam RE: [Podanie Amelka1601 ] - Damexti - 29-07-2017 Mały opis trochę, często pomagasz lubię Ciebie, podanie ładnie napisane jestem na neutral RE: [Podanie Amelka1601 ] - Damexti - 29-07-2017 (29-07-2017, 20:10 PM)Makkev2 napisał(a):Makkev nie wiem ale tam pisze MiroTcz(29-07-2017, 19:09 PM)Damexti napisał(a): Mały opis trochę, często pomagasz lubię Ciebie, podanie ładnie napisane jestem na neutral RE: [Podanie Amelka1601 ] - Makkev - 29-07-2017 Podanie ładnie napisane, za bardzo cię też nieznam ale słyszałem że pomagasz ludziom. Więc moja ocena to neutral (29-07-2017, 20:13 PM)Damexti napisał(a):Już nie ważne Damexti(29-07-2017, 20:10 PM)Makkev2 napisał(a):Makkev nie wiem ale tam pisze MiroTcz(29-07-2017, 19:09 PM)Damexti napisał(a): Mały opis trochę, często pomagasz lubię Ciebie, podanie ładnie napisane jestem na neutral RE: [Podanie Amelka1601 ] - Animekowa - 29-07-2017 Amelko mało Ciebie znam, nie wyróżniałaś się dla mnie w tłumie innych graczy (nie widziałam żebyś się z kimś kłóciła czy komuś pomagała) Po kilku rozmowach z Tobą wydajesz się sympatyczną osobą. Ale uważam że jesteś troszkę za młoda na miejsce w administracji. Teraz są wakacje i masz czas na grę a co jak rozpocznie się rok szkolny? Składając podanie trzeba pamiętać że podejmujesz się "pracy" gdzie powinnaś być aktywna minimum 2h dziennie (i to nie będąc afk w tym czasie). Jestem neutralna co do Twojego podania. RE: [Podanie Amelka1601 ] - Damonte - 29-07-2017 Za dużo się na czacie nie udzielasz, jesteś dość młoda i nie masz doświadczenia w pełnieniu takich funkcji. Jestem na nie RE: [Podanie Amelka1601 ] - Adam17052013 - 30-07-2017 Hmm , w "opisz siebię" napisałaś , że twoim hobby jest jazda na crosie/skuterze, a skoro ma się 12 lat nie można jezdzić/prowadzić jak wcześniej napisałaś , skutera/crosa , z tego co pamiętam to przed 2013r. Motorowerami można było zacząć jezdzić od wieku 13 lat , po 2013r od 14 lat.Kolejną rzeczą jest to , że tak jak Anim wcześniej wspomniała , są wakacje a potem będzie szkoła. Jestem na Neutral z lekkim przechyleniem na nie. RE: [Podanie Amelka1601 ] - Ladykotka - 30-07-2017 Amelko podanie napisane fajnie, przyjemnie się je czyta i to jest plusik. Plusem jest to iż nie widziałam Ciebie byś wdawała się z kimkolwiek w konflikty na serwerze. Kilka razy pisałam z Tobą i wydawałaś się miłą i sympatyczną osóbką lecz niestety to za mało. Pierwszy minut to to iż nie spotkałam się z sytuacją gdzie komuś pomagasz a jak wiadomo jest to główne zadanie administracji. Kolejnym to iż mało wypowiadasz się na czacie oraz na forum, hmm na forum to w sumie wcale. Napisałaś iż "Mogę grac bez ograniczeń zależy czy mam coś ważnego do zrobienia." rozumiem iż chodzi tu o czas wakacyjny a co z czasem kiedy masz szkołę na głowie bo wątpię że wtedy możesz grać bez ograniczeń a my szukamy kogoś na dłużej do naszego składu Jeśli chodzi o mnie to pozostaję neutralna, chyba że poprawisz pewne sprawy które wymieniłam to ponownie mogę się zastanowić co do Ciebie. RE: [Podanie Amelka1601 ] - Animekowa - 30-07-2017 (30-07-2017, 07:19 AM)Adam17052013 napisał(a): Hmm , w "opisz siebię" napisałaś , że twoim hobby jest jazda na crosie/skuterze, a skoro ma się 12 lat nie można jezdzić/prowadzić jak wcześniej napisałaś , skutera/crosa , z tego co pamiętam to przed 2013r. Motorowerami można było zacząć jezdzić od wieku 13 lat , po 2013r od 14 lat.Kolejną rzeczą jest to , że tak jak Anim wcześniej wspomniała , są wakacje a potem będzie szkoła. Adam ja w wieku 11 lat jeździłam gokartem nie zmienia to faktu że ona też może jeździć na krosie jeśli jej rodzice się zgadzają i ma do tego miejsce (jakiś klub z torem) bo wiesz... przepisy przepisami a znam młodzików którzy jeżdżą na motorach żużlowych w klubie i są ciut starsi niż ona . Czy może chodzi że dziewczyna taka młoda z takim zainteresowaniem? No chyba że jeździ spokojniej jako pasażer z kimś to też może się zaliczać RE: [Podanie Amelka1601 ] - Amelka1601 - 30-07-2017 (30-07-2017, 07:19 AM)Adam17052013 napisał(a): Hmm , w "opisz siebię" napisałaś , że twoim hobby jest jazda na crosie/skuterze, a skoro ma się 12 lat nie można jezdzić/prowadzić jak wcześniej napisałaś , skutera/crosa , z tego co pamiętam to przed 2013r. Motorowerami można było zacząć jezdzić od wieku 13 lat , po 2013r od 14 lat.Kolejną rzeczą jest to , że tak jak Anim wcześniej wspomniała , są wakacje a potem będzie szkoła. Wiem że nie mogę jeździć skuterem ani krosem tylko ja mieszkam prawie 7 km od drogi głównej a tam gdzie ja jezdze skuterem/krosem to w ogóle policja tam nie jeździ. |