[PODANIE] Adam17052013 - Wersja do druku +- MINEWORLD.PL - Serwery Minecraft (https://mineworld.pl/forum) +-- Dział: Centrum Informacyjne (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Administracja serwera i Rekrutacja [OTWARTA] (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=21) +---- Dział: Podania Przyjęte (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=135) +---- Wątek: [PODANIE] Adam17052013 (/showthread.php?tid=922) |
[PODANIE] Adam17052013 - Adam17052013 - 26-07-2017 1.Nick w grze: Adam17052013 2.wiek: 16 lat 3.Staż na serwerze (od kiedy grasz): Grałem jeszcze na SnowHome'ie , a na I edycji MW od listopada 4.Czas,który dziennie możesz poświęcić serwerowi:Mogę grać tylko w weekendy/wakacje/święta , w wakacjach i w weekendy mogę być na serwerze nawet cały dzień , zależy kiedy się obudzę i od tego czy mam jakieś "obowiązki" których nie mogę "przełożyć". 5.Otrzymane na serwerze kary: w II Edycji MW tylko 1 mute podczas kłótni z pewnym graczem który wyzywał mnie od "debili". 6.Długość gry w Minecraft d początku + trochę grałem w cave game'a gdzie nie dało się robić nic innego poza stawianiem cobblestone'a i zwiedzania jaskiń. 7.Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Oprócz tego , że wiele osób na innych serwerach zachęcało mnie do zostania budowniczym na ich serwerze to nie. 8.Czy posiadasz mikrofon oraz konto w jednym z wymienionych serwisów:Skype,Discord: Nie , kontakt ze mną jest możliwy jedynie poprzez grę lub forum. 9.Obecni Administratorzy: -MiroTcz -Inquisitor4K -N_Thinker 10.Obecni Moderatorzy: -_Diamentowa_ -Ziomej -Slou 11.Obecni Czat Moderatorzy/Kid Moderatorzy: -Marika07 -Damexti -Madelaine 12.Komendy KidModa/CzatModa: /kick <nick> <powód> /tempmute <nick> <czas> <powód> /jail <nick> cela1 <powód> /cc /comment <nick> <treść> 13.Obowiązki KidModa/CzatModa: -Dostępność dla graczy i administracji -Pomoc graczom w sprawach technicznych mc lub serwera -dbanie o porządek na chacie -informowanie administracji o problemach serwera 14.Czy znasz jakieś błędy , bugi serwera: tak , ostatnio zauważyłem pewien błąd który zamierzałem zgłosić. 15.Gdzie znajduje się regulamin: http://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=4 16.Dlaczego właśnie ty: , lubię pomagać ludziom i jeżeli ktoś szuka pomocy to zawsze ją u mnie znajdzie , a wiem , że będąc np. kidmoderatorem , mógłbym czynić więcej pomocy niż jako normalny gracz. 17.Opisz siebie (minimum 6 zdań): Hmm , Jak już wcześniej wspomniałem , lubię pomagać ludziom.Jestem honorowy,uczciwy i nigdy nikogo nie oszukam.Nie lubię "patyczkować" się lub "bawić w ciuciubabke" z kimś kto niepotrafi uszanować np. regulaminu na serwerze.Rzadko kiedy bywam "poufny".Nie mam konta na Skypie , Discordzie , Facebooku lub na tego typu rzeczach.Kontakt zemną jest możliwy tylko poprzez forum/grę , tak jak napisałem wyżej.Nigdy nikogo nie okłamię. RE: [PODANIE] Adam17052013 - Makkev - 26-07-2017 Bardzo podoba mi się twoje podanie. Jesteś ciągle aktywny na serwerze i nawet na forum. Lubię cie nigdy nie zdarzyło się tobie wpaść w kłótnię nie licząc tej z button. W trzech słowach Jestem na tak!! RE: [PODANIE] Adam17052013 - Madelaine - 26-07-2017 Kreatywny, kulturalny, aktywny na każdym z naszych serwerów. Podanie napisane w sposób czytelny. Jedyny minus to czas jaki możesz poświęcić na grę ale myślę, że jest na to jakiś kompromis do wypracowania. Jestem na tak. RE: [PODANIE] Adam17052013 - Animekowa - 26-07-2017 Madeline napisała prawie to samo co ja chciałam łącznie z tym minusem w formie czasu jaki możesz poświęcić na grę. Jestem na tak RE: [PODANIE] Adam17052013 - Damexti - 26-07-2017 Tak, adam jesteś super osobą miła pomocna RE: [PODANIE] Adam17052013 - _Tamai_ - 26-07-2017 Jesteś miły, kulturalny i kreatywny. Aktywny na forum. Podanie ładnie napisane. JEDYNY minus to czas jaki możesz poświęcić na grę. Jestem na tak. RE: [PODANIE] Adam17052013 - xRivist - 27-07-2017 Słuchaj Adam.. Podanie jest ładnie napisane i widzę Cię często na różnych trybach (jesteś wszędzie aktywny).. Pamiętam jak na samym początku twego grania tutaj byłeś irytujący i robiłeś na złość, ale od tego czasu widzę OGROMNĄ zmianę. Jak piszę z Tobą jesteś przyjazny, nie przeklinasz i w sumie miło się z Tobą gra. Na I edycji miałeś miasto - świetnie nim prowadziłeś! Z tego oto też przykładu wiem, że jesteś odpowiedzialny. Minusy też się znajdą, ale to jakieś drobnostki poza jednym - musisz olewać kogoś kto Cię specjalnie denerwuje, nie zwracaj na niego uwagi - lecz! Pamiętaj, że jeśli dana osoba, która Cię zdenerwowała potrzebuje pomocy - musisz jej pomóc. Niezależnie od tego czy to twój przyjaciel czy wróg. Myślę, że to koniec mojej wypowiedzi i powodzenia. Jestem na TAK. ( mam nadzieje, że wszystko przeczytasz ) RE: [PODANIE] Adam17052013 - button - 27-07-2017 Fajny z ciebie chłopak ale uważam ,że w administracji powinny być osoby pełnoletnie ! RE: [PODANIE] Adam17052013 - _Diamentowa_ - 27-07-2017 Jestem na tak, grałam z Tobą dosyć często na różnych trybach i jesteś miłą, pomocną osobą, tak jak napisałeś i myśle ze większość graczy Cię kojarzy zwłaszcza z I edycji. Więc tak jak napisałam na początku jestem na tak RE: [PODANIE] Adam17052013 - MiroTcz - 27-07-2017 Kilka razy już "kończyleś grę", czy można na serio traktować podanie i czy dajesz gwarancję, że będziesz aktywny? |