MINEWORLD.PL - Serwery Minecraft
Odwołanie Od Bana - Wersja do druku

+- MINEWORLD.PL - Serwery Minecraft (https://mineworld.pl/forum)
+-- Dział: Centrum Informacyjne (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Skargi i Odwołania (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+---- Dział: Odwołania od banów (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=138)
+---- Wątek: Odwołanie Od Bana (/showthread.php?tid=2780)

Odwołanie Od Bana - Skyy0 - 29-12-2019

Nick: Skyy0
Data Ukarania: 29.12.2019
Nick Osoby Karającej: Damonte
Powód Bana: cheaty
Dlaczego Uważam że powinienem dostać unbana:
Więc tak, dnia 28.12.2019 w godzinach wieczornych pobrałem cheaty Wspomagające walke (Triggerbot) po to aby powalczyć troche na arenkach. Nie wykorzystywałem tego zbyt długo bo jedna z osób zauważyła że coś knuje więc wyłączyłem haxy. Dzisiejszego dnia Zostałem zbanowany prawdopodobnie za walke na Triggerze. Wiem, że źle zrobiłem ale chciałem mieć troche frajdy z zabijania na Arenkach bo jakoś nigdy nie umiałem walczyć. Dlatego proszę o wybaczenie i unieszkodliwienie bana lub skrócenie go. Włożyłem naprawde wiele czasu oraz chęci by budować tu Zamki czy Gwarp i to bez cheatów. Jeśli mój ban zmieni długość czasu lub zniknie całkowicie obiecuje, że nie będe używał cheatów :C
                                                                                                                                                                                                               Z wyrazami szacunku ~Skyy0

RE: Odwołanie Od Bana - _NewEden_ - 29-12-2019

W ogóle sam fakt że zainstalowałeś chety moim zdaniem skreśla Cię z listy gracxy MW

RE: Odwołanie Od Bana - Skyy0 - 29-12-2019

(29-12-2019, 20:54 PM)_NewEden_ napisał(a): W ogóle sam fakt że zainstalowałeś chety moim zdaniem skreśla Cię z listy gracxy MW

Tak wiem no ale każdemu należy sie 2 szansa

RE: Odwołanie Od Bana - Kaene - 29-12-2019

Cóż, mówisz że pobrałeś go by powalczyć na arenach, nie uważasz że jest to nieuczciwe zwycięstwo i nie powinieneś się z niego cieszyć? Przyznałeś się do winy i to idzie na plus, widzisz też co możesz stracić swoim zachowaniem i mam nadzieję że je poprawisz. Nie zmienia to jednak faktu że ich użyłeś i nie wiadomo czy byś ich nie użył w złości przeciw komuś innemu nie na arenach. Moim zdaniem za przyznanie się do winy i jeśli obiecasz poprawe powinieneś dostać skrócenie bądź możliwość wykupienia unbana

RE: Odwołanie Od Bana - Skyy0 - 29-12-2019

(29-12-2019, 21:00 PM)Kaene napisał(a): Cóż, mówisz że pobrałeś go by powalczyć na arenach, nie uważasz że jest to nieuczciwe zwycięstwo i nie powinieneś się z niego cieszyć? Przyznałeś się do winy i to idzie na plus, widzisz też co możesz stracić swoim zachowaniem i mam nadzieję że je poprawisz. Nie zmienia to jednak faktu że ich użyłeś i nie wiadomo czy byś ich nie użył w złości przeciw komuś innemu nie na arenach. Moim zdaniem za przyznanie się do winy i jeśli obiecasz poprawe powinieneś dostać skrócenie bądź możliwość wykupienia unbana

Cheaty zostały wykorzystane tylko na arenach oraz 1 osobie której itemy zostały oddane.

RE: Odwołanie Od Bana - Lelouch - 29-12-2019

Stanowczo odmawiam nawet najmniejszej szansy na UB.

Cheatowałeś również wcześniej, ba, nawet raz coś Ci się pomyliło i wpisałeś niepoprawną komendę (oczywiście wiadomo do czego) podczas areny, wiesz co było później?

Później oczywiście bez zmian, kiedy byłeś przekonany, że nie ma nikogo z ADM - dalej cheatowałeś, próbowałeś dzięki temu przygwoździć i zabić gracza na SV.

Leciałeś na elytrze bez fireworks'ów szybciej niż gm3 ze zwiększonym speedem, spadłeś z bardzo wysokiego wzniesienia (a nawet SKOCZYŁEŚ) prosto na kamień - nic nie oberwałeś, a taka sytuacja miała miejsce w danym momencie więcej niż jeden raz.

Twoje ruchy jednoznacznie wskazały, że dalej używałeś cheatów, nie będziemy tolerować czegoś takiego, już zbyt dużo czasu zmarnowaliśmy na obserwacje.

Odmawiam UB, zbyt dużo czasu odebrałeś cheatowaniem, robiłeś to nawet po rzekomym wyłączeniu haxów, robiłeś to nawet po swoim failu z komendą - nie będzie powtórki.

(29-12-2019, 21:00 PM)Kaene napisał(a): Cóż, mówisz że pobrałeś go by powalczyć na arenach, nie uważasz że jest to nieuczciwe zwycięstwo i nie powinieneś się z niego cieszyć? Przyznałeś się do winy i to idzie na plus, widzisz też co możesz stracić swoim zachowaniem i mam nadzieję że je poprawisz. Nie zmienia to jednak faktu że ich użyłeś i nie wiadomo czy byś ich nie użył w złości przeciw komuś innemu nie na arenach. Moim zdaniem za przyznanie się do winy i jeśli obiecasz poprawe powinieneś dostać skrócenie bądź możliwość wykupienia unbana

Przyznał się do winy, bo nie miał wyboru. Tuż przed banem i chwilę po banie zgrywał niewiniątko, widocznie zdał sobie sprawę z sytuacji i nagle zmienił nastawienie, ale absolutnie nie zasłużył w ten sposób na UB...pół biedy ze zwykłym xrayem, gdzie CZASEM ktoś dostawał szansę - tutejsze zdarzenie było zbyt poważne.

RE: Odwołanie Od Bana - Damonte - 29-12-2019

Lelouch wszystko wystarczająco podsumował. Unbana nie będzie.

RE: Odwołanie Od Bana - Lelouch - 29-12-2019

Zamykam wątek.