![]() |
Wywiad z xVenomBronyPLx - Wersja do druku +- MINEWORLD.PL - Serwery Minecraft (https://mineworld.pl/forum) +-- Dział: Archiwum X (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=104) +--- Dział: Dawne Eventy (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=237) +---- Dział: Wywiady (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=44) +---- Wątek: Wywiad z xVenomBronyPLx (/showthread.php?tid=1659) |
Wywiad z xVenomBronyPLx - Ladykotka - 27-02-2018 Dzień dobry Kochani, nastał wtorek więc mam dla Was kolejny wywiad, udzielił go nam gracz którego spotkacie na serwerze Creative, sympatyczny śmieszek xVenomBronyPLx, zapraszam do czytania ![]() 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. xVenomBronyPLx: Witam , jestem Venom i nie mam pojęcia jak się tu znalazłem <w> 2) Co robisz w wolnych chwilach? xVenomBronyPLx: Odpoczywam, a gdy zdobędę dość mocniejszy sprzęt to będę mógł grać w inne , dość wymagające graficznie gry ... i będę mógł nareszcie pobawić się Shaderami w MC. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. xVenomBronyPLx: Jazda na rowerze FTW <w> 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? xVenomBronyPLx: Tego jest za dużo żeby to opisać ![]() Ale taki największy strach to przed wysokością ;3 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? xVenomBronyPLx: To był dosłownie wieczór gdy wersja Alpha MC przeskakiwała na pierwszą Betę MC .3. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? xVenomBronyPLx: Po prostu szukałem dość ciekawego serwera z działkami a działki 100x100 i możliwość łączenia dodatkowych działek mnie zachęciła -w- . Zniechęca mnie tylko to że obok mnie jest kilku graczy którzy mają puste działki , a przydałaby mi się ich działki :T 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? xVenomBronyPLx: Tryb Kreatywny + możliwość założenia pet'a na głowę , co wygląda bekowo ![]() 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? xVenomBronyPLx: Wszystko oprócz Survival'u, to po prostu nie w moim stylu, nie lubię walczyć przeciwko graczom w MC ;3; 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? xVenomBronyPLx: Kitram się na swojej działce także hyyyy, tam można mnie znaleźć <w> 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? xVenomBronyPLx: Cóż , nie odpowiem na to pytanie ponieważ miałem chyba 1-2 roczną przerwę od MC , ostatnio dostałem zawału jak zobaczyłem jak mały zombie ujeżdża kurczaka, dawniej tego nie było ![]() 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? xVenomBronyPLx: Może nie podpadł a pomogła Ladykotka, zaprosiła mnie do tego wywiadu oraz połączyła mi działki na Creative, a myślałem że muszę płacić hajs specjalnie na SVIP abym sobie połączył teren, dziękuję raz jeszcze >w> 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? xVenomBronyPLx: Z moją najlepszą przyjaciółką Klawiee <w> 13) Jak powstał twój nick? xVenomBronyPLx: Z nicku to raczej Venom to nick a wzięło się to z jakiegoś serialu z TV gdzie 4 drużyny zostawały same na wyspie i konkurowały między sobą o przetrwanie , drużyna Venom miała najlepszą bazę (na drzewie , wszędzie liście , natura itp), wygrywali najczęściej. Mieli kolor zielony a to mój ulubiony kolor więc wziąłem to sobie za nick . . . szkoda że 99,9% ludzi bierze to za Venom'a ze spider-man'a ale co tam ![]() 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? xVenomBronyPLx: Jak na razie o niczym nie myślę takim ło ho ho ale to się okaże. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? xVenomBronyPLx: Eeeee zbudowałem pixelowego puca dla mnie i koleżanki, chomika oraz dom modern ,,porzyczony'' od gościa z yt co takie domy buduje, liczy się ![]() 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? xVenomBronyPLx: Robiłem w gacie jak nadchodziła noc bo się bałem tych zielonych p... panów na nóżkach oraz szkieletów i pająków . . . taa zombie mnie nie przerażały :T 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? xVenomBronyPLx: Na innych serwerach MC bywało że kupowałem coś lub byłem kimś, a za kilka dni serwer szlak trafiał także ;3; 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? xVenomBronyPLx: Admina Ladykotka oraz moją najlepszą przyjaciółkę Klawiee <w> 19) Może teraz parę słów od siebie? xVenomBronyPLx: Jak na dzień dzisiejszy, tak patrzę za okno, to panią zimę nieźle coś zatrzymało, ta zima zakończy się w kwietniu ja wam mówię ![]() ![]() 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. xVenomBronyPLx: Ależ proszę bardzo, powodzenia w . . . czymkolwiek tam robicie teraz ważnego, odmeldowuję się i narka xP RE: Wywiad z xVenomBronyPLx - Animekowa - 27-02-2018 Chyba widziałam te pixelarty ![]() ![]() RE: Wywiad z xVenomBronyPLx - Naten_13 - 27-02-2018 Fajny Wywiad ![]() RE: Wywiad z xVenomBronyPLx - _Tamai_ - 27-02-2018 Super budujesz wraz z Klawiee ^^ ![]() |