![]() |
Wywiad z Alexix - Wersja do druku +- MINEWORLD.PL - Serwery Minecraft (https://mineworld.pl/forum) +-- Dział: Archiwum X (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=104) +--- Dział: Dawne Eventy (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=237) +---- Dział: Wywiady (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=44) +---- Wątek: Wywiad z Alexix (/showthread.php?tid=1464) |
Wywiad z Alexix - Ladykotka - 12-12-2017 Witajcie Kochani, jak co wtorek mam dla Was wywiad, udzielił nam go Alexix, nie wiem jak Wy ale ja dzięki wywiadowi lepiej go poznałam ![]() 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Alexix: Hi5! ![]() 2) Co robisz w wolnych chwilach? Alexix: Wolne chwile spędzam z wybranką życia (czyt. KsiezniczkaAlex) i gram na serwerze Mineworld. Często zdarza się spędzać czas ze znajomymi. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Alexix: Denerwowanie Księżniczki (żart oczywiście ![]() ![]() 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Alexix: Moją fobią są węże (Tak to jedyne zwierzęta, których się boję). 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Alexix: Od czasu kiedy zacząłem grać na Mineworld. Wcześniej amatorsko grałem budując kloce zamiast domków. A później zacząłem z Olą (w te wakacje) grać w miarę regularnie. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Alexix: Poszukując jakiegoś ciekawego serwera dla zabicia czasu wpadłem (już nie pamiętam gdzie) na mineworld. Od samego początku serwer wyróżniał się prostą obsługą i miłymi graczami, przez których zostałem na tym serwerze ![]() 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Alexix: Najbardziej podoba mi się atmosfera i gracze! Bez nich nie byłoby to samo ![]() 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Alexix: Spawn! Jak każdemu podoba się spawn tak i mi. To miejsce co wyróżnia ten serwer, duża i ekscytująca budowla z masą ciekawych konstrukcji. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Alexix: Nie lubię budować, lubię bawić się redstone`em. Z zawodu jestem Elektrykiem i to chyba wychodzi mi w miarę dobrze w minecrafcie. Ja przeważnie szukam wrażeń i pomagam czasami Oli w budowlach. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Alexix: Raczej nie ma nic takiego ![]() ![]() 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Alexix: Są ludzie, którzy mi podpadają, nie będę tu wymieniał z Nicków, ale są to osoby, które np. tepają w pułapki, nękają i nie potrafią się zachować. Z reguły pragnę z każdym żyć dobrze do czasu kiedy mi nie podpadnie. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Alexix: Często gram z KsiężniczkaAlex (prawie cały czas), oczywiście z Zuzi ![]() 13) Jak powstał twój nick? Alexix: Oczywiście przez Księżniczkę. Nieudolnie założyła konto na Mineworld i nie podobała się jej nazwa, więc oddała ją mi a sobie stworzyła nowe konto. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Alexix: Tak jak pisałem wyżej. Dodatki do redstone`a, nie mam konkretnych wymagań ale marzy mi się rozbudowana elektronika w grze. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Alexix: Nie mam czym się pochwalić, jednak wspólna (bardziej Księżniczki) kula a w niej dom, który jest jeszcze w budowie najbardziej mi się podoba. Jest to budowla, która wzbudza zachwyt gdy ją widzę i wyróżnia się od innych działek. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Alexix: Wykopałem dziurę 5x5 klocków i zacząłem się tam osiedlać z Księżniczką, na początku ledwo rozbiliśmy postępy, lecz od czasu zakupu SVIP nad tą "jamą" powstały mury i przeróżne budowle, z których się już wyprowadziliśmy. Jak pisałem wyżej, teraz "kula" jest naszym priorytetem. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Alexix: Oj tak, padliśmy ofiarą nękania, to było dosyć denerwujące, gdy nie mogłem swobodnie poruszać się po działce. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Alexix: MiroTcz (za zawsze szybką pomoc na /msg), Animekową (Zawsze chętną sprzedać mi potrzebne przedmioty), Slou i Przemka (za pomoc w uczeniu się grać i przyjęciu do Gildii) i każdego gracza na tym serwerze, który mi pomagał i zapewnia mi dobrą zabawę podczas wolnego czasu. ![]() 19) Może teraz parę słów od siebie? Alexix: Z okazji zbliżających się świąt, życzę każdemu wesołych, rodzinnych i pogodnych świąt. Aby nowy rok, był dla każdego z was szczęśliwy. ![]() 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Alexix: Dziękuję również. ![]() |