[PODANIE Makkev] - Wersja do druku +- MINEWORLD.PL - Serwery Minecraft (https://mineworld.pl/forum) +-- Dział: Centrum Informacyjne (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Administracja serwera i Rekrutacja [ZAMKNIĘTA] (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=21) +---- Dział: Podania Przyjęte (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=135) +---- Wątek: [PODANIE Makkev] (/showthread.php?tid=935) |
RE: [PODANIE Makkev] - 209MC - 30-07-2017 Jestem na tak będziesz dobrym Kidmodem powodzenia Jestem na tak powodzenia będziesz dobrym kidmodem RE: [PODANIE Makkev] - Makkev - 30-07-2017 (30-07-2017, 15:57 PM)209MC napisał(a): Jestem na tak będziesz dobrym Kidmodem powodzenia Dziękuje za opinie RE: [PODANIE Makkev] - _Tamai - 30-07-2017 Gram z Tobą i gadam przez skype dość często, więc wiem, że jesteś miły. Jesteś dość często na serwerze. Tak średnio pomagasz, ale na pewno będziesz pomagał coraz więcej. Jestem na Tak. RE: [PODANIE Makkev] - Ladykotka - 01-08-2017 We wzorze jest kilka błędów np wzór prosi o podanie obecnych czat moderatorów a Ty napisałeś tak: Obecni Czat Moderatorzy/Kid Moderatorzy : Marika07, Damexti, Madelaine_, _LesnyElf_ Kid moderator to kid moderator a nie czat moderator, po raz kolejny jak w innych podaniach jest podane nie to o co trzeba ( jak to mówił mój historyk ze szkoły, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu). Lecimy dalej, troszkę mało o sobie napisałeś, ale ok. Nie widziałam Cię w żadnej sytuacji konfliktowej na serwerze, ale nie widziałam Cię również żebyś jakoś szczególnie wyróżniał się z tłumu graczy. Ja pozostaję neutralna co do decyzji przyjęcia Ciebie na okres próbny, jeśli zostaniesz przyjęty, będę Cię obserwować aby mieć argumenty przemawiające za zostawieniem Cię w administracji albo przeciw RE: [PODANIE Makkev] - Makkev - 01-08-2017 (01-08-2017, 05:46 AM)Ladykotka napisał(a): We wzorze jest kilka błędów np wzór prosi o podanie obecnych czat moderatorów a Ty napisałeś tak: Dziękuję za opinie RE: [PODANIE Makkev] - Makkev - 02-08-2017 (01-08-2017, 05:46 AM)Ladykotka napisał(a): We wzorze jest kilka błędów np wzór prosi o podanie obecnych czat moderatorów a Ty napisałeś tak: W następnym podaniu za dużo nie popełnię błędów RE: [PODANIE Makkev] - Inquisitor4K - 02-08-2017 Podanie całkiem przeciętne. Skromnie opisałeś siebie. Nie bez powodu we wzorze napisane jest "minimum 6 zdań". U Ciebie widzę tam tylko cztery. Nigdy nie widziałem byś udzielił komuś pomocy. Nie wyróżniasz się spośród innych graczy chęcią podnoszenia inicjatyw mających na celu rozwój serwera/forum. W tej chwili jestem za odrzuceniem podania. RE: [PODANIE Makkev] - Makkev - 02-08-2017 (02-08-2017, 15:15 PM)Inquisitor4K napisał(a): Podanie całkiem przeciętne. Skromnie opisałeś siebie. Nie bez powodu we wzorze napisane jest "minimum 6 zdań". U Ciebie widzę tam tylko cztery. Nigdy nie widziałem byś udzielił komuś pomocy. Nie wyróżniasz się spośród innych graczy chęcią podnoszenia inicjatyw mających na celu rozwój serwera/forum. W tej chwili jestem za odrzuceniem podania. Udzielam pomocy. RE: [PODANIE Makkev] - Damexti - 02-08-2017 (02-08-2017, 15:15 PM)Inquisitor4K napisał(a): Podanie całkiem przeciętne. Skromnie opisałeś siebie. Nie bez powodu we wzorze napisane jest "minimum 6 zdań". U Ciebie widzę tam tylko cztery. Nigdy nie widziałem byś udzielił komuś pomocy. Nie wyróżniasz się spośród innych graczy chęcią podnoszenia inicjatyw mających na celu rozwój serwera/forum. W tej chwili jestem za odrzuceniem podania. Pomagał czasem ze mną może nie byłeś świadkiem RE: [PODANIE Makkev] - Makkev - 02-08-2017 (02-08-2017, 15:15 PM)Inquisitor4K napisał(a): Podanie całkiem przeciętne. Skromnie opisałeś siebie. Nie bez powodu we wzorze napisane jest "minimum 6 zdań". U Ciebie widzę tam tylko cztery. Nigdy nie widziałem byś udzielił komuś pomocy. Nie wyróżniasz się spośród innych graczy chęcią podnoszenia inicjatyw mających na celu rozwój serwera/forum. W tej chwili jestem za odrzuceniem podania. Zgadzam się z Damexti. Ogólnie jak pomagam to cie Inguisitor4K nie ma :s I nie Damexti czasami tylko coraz częściej |