Odwołanie Bana King_Kamil - Wersja do druku +- MINEWORLD.PL - Serwery Minecraft (https://mineworld.pl/forum) +-- Dział: Centrum Informacyjne (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Skargi i Odwołania (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=24) +---- Dział: Odwołania od banów (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=138) +---- Wątek: Odwołanie Bana King_Kamil (/showthread.php?tid=2984) |
RE: Odwołanie Bana King_Kamil - King_Kamil - 27-03-2020 Może i miałem beacony w shulker boxie ale to były moje które sam zdobyłem nie było 16 RE: Odwołanie Bana King_Kamil - xLunariX - 27-03-2020 (27-03-2020, 18:09 PM)MiroTcz napisał(a):(27-03-2020, 17:55 PM)xLunariX napisał(a):(27-03-2020, 16:51 PM)xNightmaree napisał(a): No to na wstępie zacznę, że jak spaliłeś te itemy to mogłeś chociaż zgłosić Mirowi, że takowe dostałeś... nie widze sensu grozenia mi (juz 2 lub 3 raz) permbanem, chce wyjasnic sprawe. Kamil jak i kilka innych osob poinformowaly mnie o tym ze spalil swoje przedmioty (te ktore dostał) i bez twojego komentarza nie mialem potwierdzenia to fakt, i nie wiem jak sobie mam pozwalac jak ja tylko odpowiadam na to, tymbardziej ZE nie zamierzam ci wchodzic na głowe, juz szczerze troche mam dosyc. bo gdzie sie nie wypowiem ktos do mnie "nie pozwalj sobie , bo skonczy sie permem" przykro mi, chce tylko wyrazic swoja opinie i nie obrazac nikogo, jakbys przeczytal chociaz moj komentarz, napisalem ze sprawdziles ale moze nie dokladnie, co nie oznacza ze napisalem ze jeste najgorszy, ze dajesz bany za nic, jest odwrotnie gdybys przeczytal moje wczesniejsze posty nawet cie bronilem. teraz? Teraz to szczerze nie wiem co bedzie. Pozdrawiam. RE: Odwołanie Bana King_Kamil - King_Kamil - 27-03-2020 Może miałem w shulker boxie beacony ale zdobyłem je sam RE: Odwołanie Bana King_Kamil - Wilkfo75 - 27-03-2020 (27-03-2020, 16:45 PM)King_Kamil napisał(a): 1. Nick w grze: King_Kamil Skoro pozbyłeś się itemów , ban powinien być skrócony , ale co prawda to prawda , mogłeś pokazać to Mirowi :/ RE: Odwołanie Bana King_Kamil - MiroTcz - 27-03-2020 (27-03-2020, 18:15 PM)xLunariX napisał(a):(27-03-2020, 18:09 PM)MiroTcz napisał(a):(27-03-2020, 17:55 PM)xLunariX napisał(a):(27-03-2020, 16:51 PM)xNightmaree napisał(a): No to na wstępie zacznę, że jak spaliłeś te itemy to mogłeś chociaż zgłosić Mirowi, że takowe dostałeś... Nie wygląda to jakbyś wyrażał swoją opinię tylko pisał co popadnie. Zanim osoba, której wątek bezpośrednio dotyczy wypowie się publikujesz komentarz jawnie stronniczy i podważający zasadność bana, a twoim jedynym oparciem są słowa osób trzecich. To kolejne tego typu zachowanie z twojej strony, to samo robiłeś na Discordzie przy innych sprawach i w podobnym tonie odnosiłeś się do administracji. Albo się ogarniesz albo żegnam. Nie będę już z tobą dalej dyskutował, moje wypowiedzi będą odnosiły się tylko bezpośrednio do sprawy bana. Jeśli napiszesz kolejny prowokacyjny komentarz zostaniesz odcięty od serwera na dobre. RE: Odwołanie Bana King_Kamil - Kplayek - 27-03-2020 (27-03-2020, 16:45 PM)King_Kamil napisał(a): 1. Nick w grze: King_Kamil A więc. Zacznijmy od tego że je spaliłeś. łapałeś ity bo przeciesz kto by nie brał skoro dają? zrobiłeś to pod wpływem emocji że dają za darmo. sapliłeś je bo wiedziałeś że to niedobre. jestem za UNBANEM. Kplayek RE: Odwołanie Bana King_Kamil - _NewEden_ - 27-03-2020 Jesli jest możliwość zweryfikowania czy te becony w shulkerze rzeczywiście były stworzone przez gracza wcześniej byłbym za całkowitym zdjęciem bana i zostawilbym warna za brak znajomości regulaminu. Jesli nie da sie tego zweryfikować byłbym za skróceniem do 3/7 dni za niepoinformowanie administracji. Fakt spalenia itemow znacząco działa na korzyść gracza. Za gapowe się płaci ale nie aż tak mocno RE: Odwołanie Bana King_Kamil - Kplayek - 27-03-2020 Jest to bardzo nie sprawiedliwe. BerciK pow.inien mieć PERMA a nie Kamil który wszystko oddał bo sie bał. RE: Odwołanie Bana King_Kamil - _NewEden_ - 27-03-2020 (27-03-2020, 18:49 PM)Kplayek napisał(a): Jest to bardzo nie sprawiedliwe. BerciK pow.inien mieć PERMA a nie Kamil który wszystko oddał bo sie bał. Taka reakcja nie powinna być ze strachu lecz z poszanowania do regulaminu -.- Sam raz odkryłem buga dzieki ktoremu mógłbym być najbogatszym na serwie i myślę że gdybym go wykorzystał rozważnie to nawet nie zostałby wykryty, ale znajac regulamin i to jak Miro stara się o ten serwer to moim obowiazkiem było jego zgloszenie RE: Odwołanie Bana King_Kamil - Kplayek - 27-03-2020 (27-03-2020, 18:53 PM)_NewEden_ napisał(a):(27-03-2020, 18:49 PM)Kplayek napisał(a): Jest to bardzo nie sprawiedliwe. BerciK pow.inien mieć PERMA a nie Kamil który wszystko oddał bo sie bał. Dokładnie,dla tego szanuje Kamila i jestem w stu procentach za NATYCHMIASTOWYM unbanie. Kplayek |